tirsdag 18. januar 2011

Herlighet på pinner

 Herlighet på pinne!  Disse er laget med sjokolade bunn og pyntet med hvit sjokolade og peanøtter eller strøssel. Jeg har også pyntet noen med mørk sjokolade og strøssel eller hakket nøtter.  Denne gang har jeg brukt cashewnøtter og mandler.

De er kjempegodt til party og absolutt noe spesielt til å tilby gjestene dine! Herlighet på pinne koster 20 kroner per stykk og minste bestilling er 12 stk. Ut Januar kan du kjøpe 12 stk til bare 225 kroner!


lørdag 15. januar 2011

Velkommen

Velkommen til bloggen min! Jeg vil gjerne begynner med å fortelle litt om meg selv. Jeg heter Courtney Fyhn og kommer fra Houston, Texas i USA.  Jeg er veldig glad i å bake og har fått mye ros fra vennene mine gjennom årene. Det er på gunn av dem at jeg har bestemt meg for å satse på Courtney's Cookies, Cakes & More.

Jeg og min familie bor i Malvik i Sør-Trondelag,vi har bodd i Norge i 12 år - helt utrolig at så mye tid har gått!!

Nå, mer om hva jeg gjør.  Som sagt er jeg veldig glad i å bake og jeg bestemt meg for å starte mitt eget firma i høsten av 2009.  Det var først i sommeren av 2010 at jeg begynte på alvor, med salg på forskjellige markeder og et par av American Car Club sine treff.  Jeg jobber også på Milde Mathilde og Drillpikene på Saksvik og bake alle kakene der.

Det jeg levere er hjemmebakst av høykvalitet for de som ikke har tid til å gjør det selv.  Mine oppskrifter er  familie oppskrifter  både fra norge og usa, sammen med noen jeg har utviklet selv.  Prøv gjerne enn av mine kaker på cafeen på Milde Mathilde eller la meg bake et skikkelig god kake, cupcakes, brownies eller cake pops til din neste bursdagsfeiring, bedriftsmøte eller bare kos! Jeg lager mye forskjellige, og flere bilder kommer etter hvert.

Spør meg gjerne hvis du ikke finner det du leter etter her - sammen finner vi noe til akkurat din party!

Klem, Courtney