onsdag 8. mai 2013

Og da var det Konfirmasjonstid igjen.....

Nå er det konfirmasjonstid i Malvik, endelig! Masse spennende oppdrag, det er kjempemorsomt. Her er bilder av både helgens konfirmasjonskaker samt noen bilder tatt fra før som jeg ikke hadde lastet opp før. :o)

Første konfirmasjonskake var en som en Rogalandsbunad....overdelen er en plastdukke men skjørte er laget av kake. Både dukket og skjørte er trukket i marsipan.
Konfirmanten til den kake er glad i....ja! Basketball! Det er to kakesorter, backboard er lukket bløtkake mens ballen er en Victoria Sponge, vaniljekakebunn med bringebær mellom lagene og en frisk sitronsmørkrem. Alt er trukket i marsipan.

 Denne konfirmanten er glad i lastebiler, og da bestilte moren en kake formet som en 3 dimensjonelle lastebil, har ikke gjørt det før og det var veldig morsomt å lage....Denne sjokoladekake har mokkasmørkrem og er også trukket i marsipan.Red velvet cupcakes med hvit sjokolade/Philadelphia krem.
 Dekkene er plassert ved siden av da cupcakes ble hentet dagen før de skulle serveres. Dekkene skulle stå i kremen men da jeg var redd det kunne misfarge krem fra lørdag til søndag, fikk kunden levert de ved siden av.
En kjempestor gulrotkake pyntet med marsipan gulrøtter også skulle en konfirmant ha....kjempegodt!

 Oreo cupcakes og gulrotkakecupcakes med kremost glasur roser....


En håndball entusiast som skulle konfirmeres fikk en
helt rundt håndballkake laget med sjokoladekake og marsipan :o)

Da Politimann Gunder fylte år, vil han ha en Pelle Politibilkake til festen sin..og det fikk han!

Denne gutten er veldig glad i 'Biler' og ville ha en kake formet som McMissle....jeg måtte lette opp hvem han var da jeg ikke har sett filmen....fargen på bilen er egentlig en annen farge, men kunden vil at han skulle være en skikkelig grønn farge, cupcakes er pyntet med marsipan detaljer...

 Her er en kake jeg serverte noen middagsgjester, en skikkelig god kake med smak av kokos og philadelphia smørkrem med en hint av banan...veldig godt! Her er en dåpskake pyntet med en Me to You bamse...så søtt!
Og den siste kaken var laget til en sprekk 80+ år gammel dame sin bursdag.

Gratulerer til alle konfirmanter og bursdagsbarnan!!

4 kommentarer:

 1. Så fine kaker! Jeg har også rogalandsbunad, bare synd jeg ble konfirmert for 7 år siden, ellers kunne jeg også hatt en slik kake, hehe :) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Smakte på basket kaken og den var god :)

  SvarSlett
 3. Smakte på basket kaken og den var god :)

  SvarSlett
 4. Du er bre helt rå!!!! Skjønner ikke hvordan du får det til! En designer i topp klasse!!!!
  Klem Nina

  SvarSlett