lørdag 2. juni 2012

Da, da, da dum....min første bryllupskake

(Titelen skulle bli 'Bryllupsmarsjen') Jeg fikk oppdrag fra et par som skulle gifte seg og de ønsket at jeg skulle lage bryllupskake til de. Og det var ekstra spennende fordi det var min første bryllupskake. Bruden hadde et bilde som jeg skulle bruke som et utgangspunkt til pynting av kaken til de....

 Her er den øverste kake jeg laget.
 Og her bilde som vi brukte som inspirasjon...jeg ser bare at den er skrevet på Italiensk, men vet ikke hvem som laget den.
 Denne tre etasjers kake har tre forkjellige kaketyper. Den største kaken er en lukket valnøtt uten valnøtter :o) og med fersk jordbær og banan. Den mellomste kake er en Viktoria Sponge med bringebærmousse og den øverste kaken er min berømte gulrotkake. Alle kakene er trukket med marsipan.
 På låven sitter Courtney og pynter bryllupskaker?! Ja, her var jeg på gården de hadde bryllupsfesten for å gjør den siste finishen på kaken...kanskje jeg skal forklarer litt bedre at dette er IKKE mitt kjøkken, men på festlokalene hvor jeg skulle bare sett sammen kaken ^.^ Jeg turt ikke å kjøre med alle etasjene stablet, og valgt å gjøre det på stedet. Det er nå første gang jeg har pyntet en kake på en lager på en låve :o)
 Alle roser er laget av en helt fantastisk ny marsipan vi har fått inn på Traktøren Bakeutstyr. Den er produsert av Bakekake og inneholder søte mandler og er utrolig god på smak. Anbefales!

 Her kan du se fra overste kaken og nedover...da får du se et slør som slynger seg nedover kaken.
 De blomstene var laget i naturhvit, ekstra hvit, lyslilla og lilla.

Ferdig!!! Og stolt. Jeg synes det var kjempemorsomt å lage og håper på flere oppdrag i fremtiden :o)

7 kommentarer:

 1. Flott Courtney,du e kjæmpeflink : )

  SvarSlett
 2. Imponert! Nesten så jeg får lyst til å gifte meg igjen:-)

  SvarSlett
 3. oh honey, you did a beautiful job !!!
  hug,theresa

  SvarSlett
 4. Tusen takk Randi og Hilde Merete, og for en komplement!! Jeg stiller til å lage kaken hvis du gjør det Hilde Merete :o) Thank you Theresa!!

  SvarSlett
 5. Så flott! Du er helt rå!!!!
  Klem Nina

  SvarSlett
 6. Hei. Lurer på hvor mye du tar for en bestilling på 60 stk. cupcakes eller cake pops? Vurderer dette som "gave" til alle våre gjester i bryllupet. Vi bor i Trondheim.

  SvarSlett