lørdag 14. juli 2012

Hjerte Bryllupskake

Paret som bestilte denne bryllupskaken hadde det veldigt klart hva slags kake de hadde lyst på og sendte meg en link til en kake de hadde sett som de likte veldig godt. Tusen takk til Bakerella for en kjempelekker kake! Når man tenker på bryllup , det er jo fyllt med kjærlighet og hvorfor ikke ha en kake fylt til randen med hjerter når tema for dagen er akkurat det, kjærlighet?
Her er kaken jeg laget til brudeparet :o)
Jeg tok dette bildet av den største kaken når det kommet ut av ovnen fordi den hadde et hjerte som bare var der når jeg tok den ut. Jeg tenkte det lydet bra når kakene mine er bakt med kjærlighet og spesielt når det er et bryllupskake!
 Her er jeg på festlokalet av en kjempekoselig gård på Jonsvatnet som heter Engelsåsen Gård. Jeg liker best å stable kakene på hvor kaken skal leveres da jeg tror ikke hjertet mitt hadde holdt ut hvis jeg måtte kjøre med et ferdig stablet kake i bilen!
 Her er utsikten fra gården, så fredlig og vakkert! Her er linken til de.
 Pynting med hjerter underveis...
 Et rødt hjerte....

 Her er den ferdige kaken
Bryllupskaken er Red Velvet. Red Velvet er en sjokoladekake som er farget rød og jeg liker best å lage den med den nydelig tradisjonelle krem til Red Velvet som er så utrolig lett og luftig. Pynt i fondant. Ved siden av kaken har jeg laget en ingredienseroversikt i tillegg til en beskrivelse om  hva slags kake det er. :o)

 To hjerter oppå kaken...
Kaken var ca. 35 cm høy (14" høy). Den største kaken var 26cm (10") og den minste var 15 cm (6").

Hvis du har lyst på en skreddersydd kake for din neste store 'happening', ta gjerne kontakt med meg.

2 kommentarer:

  1. Den var som alt du tryller frem av kaker helt skjønn <3
    HA en fin dag!
    Klem Nina

    SvarSlett
  2. Den så jeg først nå....tusen takk Nina!! ^.^

    SvarSlett