onsdag 18. juli 2012

Shiny Happy People Cake Pops, Liverpool og Give Away

I huset til familien som bestillte denne kake er det bare et lag som gjelder, Liverpool. Da mannen hadde bursdag, bestilt fruen en overaskelseskake til han med Liverpool logo og noen av mine guleansiktsmilefjesfordijegersåglad cake pops :o)

 Denne er en lukket valnøtt (uten valnøtter :o)) Den er fyllt med fersk banan og hjemmelaget rørte jordbær syltetøy...snadder!
Disse cake pops er laget med to varianter, noen med min berømte gulrotkake og de andre med min nesten like populære Red Velvet....

Og når jeg ser på disse cake pops, minnet de meg på denne låten.....

Jeg har lyst til å få flere likere på min FB side, og da skal jeg har en give away av 12 cupcakes til en av mine lesere...alt du trenger å gjøre er å gå inn på min FB og like Courtney's Cookies - Norway, (det er også en link her på høyre siden). Når du har gjort det, dele siden min gjerne med dine venne, skriv det gjerne på veggen slik at jeg kan se at du har gjort det ^.^. Når jeg har fått over 500 likere, kommer jeg til å trekk ut en vinner. For å få cupcakes, må du være i Trondheims område, men hvis du deler uansett, blir jeg veldig, veldig glad!!

1 kommentar:

  1. Nok en gang så er vi strålende fornøyd med både smak og utseende.:-) Anbefales.....

    SvarSlett